Bloggpaus

De kommer en bli en bloggpaus nu för jag ska bort nu på påsklovet och kommer nog inte ha tillgångb till dator och internet så jag kommer inte kunna uppdatera någonting, men sen när jag kommer tillbaka fortsätter bloggen som vanligt!

Glad Påsk!


Flygplansbanner gjorda av fansen - 5 april

 5 April ska Murray tillbaka till rätten igen och den här gången
får vi hoppas på att vi verkligen får Justice 4 Michael.

Som vi alla vet är ju vi, Michael fans,
de trognaste fansen och flera tusen fans har via facebook donerat pengar och
kommit upp med en lysande ide inför 5 april...
Ett flygplan har hyrts in och det har tryckts upp en stor banner med texten
WE DEMAND JUSTICE FOR MICHAEL ,
som kommer hänga bakpå planet (se bild nedan.)
Det har gjorts en photoshopad bild på hur det kommer att se ut.

Detta är bara lite av vad som planerats inför 5 april...
Säg några fans som skulle komma med denna ide och donera så
mkt pengar som det kostar att göra det här, än Michaels fans.Källa: Jacksonthrill - Forum.


Hemhjälp i Sverige

 

I tolv år arbetade hon som hemhjälp hemma hos Michael Jackson. I dag bor Kiki Chambers i Sverige, skriver tidningen Dagen. Nu berättar hon om sin tid hos superstjärnan.

– Han frågade mig vem han kunde lita på.

I dag bor Kiki Chambers på en liten ort i Västsverige. Långt från den kaliforniska solen och närvaron av superstjärnor. Men i tolv år arbetade hon som hemtjänst på Michael Jacksons ranch Neverland, skriver Dagen. På Neverland fick hon en inblick i sångarens privatliv som få andra fått ta del av.

Hon är övertygad om att sin förre arbetsgivare var oskyldig till anklagelserna om sexövergrepp. Under tiden på ranchen hade Kiki Chambers flera förtroliga samtal med stjärnan.

– Han frågade mig om han kunde lita på den och den. Det var svårt, det var inte min sak att bedöma vilka människor han omgav sig med, säger Kiki Chambers till Dagen.


KÄLLA.  (Läs mer!)


Dagens bild


Dagnes låt

Dagens låt är: Cheater

Enjoy! :D


Dagens bild

Dagens bild <3


TÄVLING, RÖSTA!

Hej jag är med i en tävling och priset är en ny blogg design.

Skulle vara jätte snällt om ni röstade på mig här.
Jag är nummer 1 ;)

Tack på förhand! :D

Ha en fortsatt trevlig dag!


101 inlägg

De här är mitt 101 inlägg jag gör så jag har gått förbi 100 inlägg ;)
hoppas ni är med i earth hour senare ikväll.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

:D


Dagens Bild


Dagens bild <3 :D

Moonwalker släpps på bluray

Bild

Michael Jacksons film Moonwalker ska nu släppas på BlueRay.
Filmen släpps den 3:dje juni och man kan redan nu
förbeställa den på tex
Amazon.
Exakt releasedatum i Sverige finns ännu inte.


Dagens Låt - Earth song


Dagens låt: Earth song.

Jag tycker låten passar för de som händer ikväll (earth hour).

Lyssna noga på texten och i slutet på hans lilla tal.

själv visste jag inte om att de gick så fort och jag tycker de är hemskt hur vi männsikor gör med den här planeten.

Som sagt: WE HAVE TO REACT NOW!!!, NOT LATER BECAUSE IT CAN BE TOO LATE!!!!!!!!!!


Earth HourIkväll är de Earth Hour.


Earth Hour är en internationell kampanj som ber hushåll och företag att under en timme släcka sina lampor och stänga av sina icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma frågan om att minska energiutnyttjandet för att minska utsläppet av växthusgaser.


Genom en enkel handling - att släcka ljuset under en timme - visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30-22.30 släcker vi här i Sverige i hopp om en ljusare framtid för allt levande. Delta i Earth Hour, var en del av lösningen!

Tänker ni vara med och släcka lyset?

Själv tänker jag vara med för jag tycker de är en bra sak och delta för en bättre värld och miljö, men jag tycker nog de skulle vara lite oftare än en gång per år.


Dagens låt - Fall again


Dagens låt: Fall again.


Del 3 av 6Igår visades det tredje avsnittet av The Jacksons: A family dynasty, och tre avsnitt återstår. Här ovan kan ni se om ni vill avsnittet som visades igår, från TV4 Play.

Handling:
Del 3 av 6. Trots sin förestående konsert beger sig bröderna till olika delar av världen. Marlon jobbar med sitt livsprojekt i Nigeria, Jermaine spelar in en låt tillsammans med en indisk musikalartist i Mumbai och Tito förbereder sig för sitt första soloframträdande i London. När Marlon och Jackie besöker till London går de på en musikal baserad på Michels musik som får minnen av deras bror att komma upp till ytan igen.


Familjen Jackson del 3 av 6Ikväll sänds familjen Jackson del 3 av 6 klockan: 22.40 - 23.35 på tv4.
Själv tycker jag de är synd att de sänds så sent men de verkar som att de kommer fortsätta sändas på den senare tiden.
Men för er som inte kan se på programmet ikväll kan se de på tv4play.

Del 3 av 6
Trots sin förestående konsert beger sig bröderna till olika delar av världen. Marlon jobbar med sitt livsprojekt i Nigeria, Jermaine spelar in en låt tillsammans med en indisk musikalartist i Mumbai och Tito förbereder sig för sitt första soloframträdande i London. När Marlon och Jackie besöker till London går de på en musikal baserad på Michaels musik som får minnen av deras bror att komma upp till ytan igen.

Nio Månader idag

Idag är det exakt nio månader sen Michael Jackson lämnade oss.
Jag kan fortfarande inte fatta att de är sant och kommer nog aldrig att fatta de heller.
We Miss you Michael!
Rest in peace!


Tips

Om någon av er vill tipsa om en låt, video, nyhet eller en hyllning eller nått annat som ni vill att jag ska lägga upp på bloggen så kan ni kontakta mig genom att skicka ett email till: Thebiggestmjfan@hotmail.com eller lägga till en kommentar här på bloggen. Så kanske jag lägger upp de ni vill att jag ska lägg upp här på bloggen!

       


Michael Jackson - I need you

Hittade den här fina videon nu när jag var inne på youtube.
De är 3t och michael jackson som sjunger låten tillsammans men michael kommer lite i slutet.
3t är söner till tito jackson och Michael har hjälpt dom väldigt mycket med musiken och alltid ställt upp för dom.

 


Dagens Låt - If you don't love me


Dagens låt: If you don't love me.


Nio nya Michael JacksonalbumSkivbolaget Sony har gjort upp med Michael Jacksons dödsbo, som får minst 200 miljoner dollar för rättigheterna att ge ut nio nya album med Michael Jackson under de närmaste sju åren. Detta uppger Wall Street Journal som beskriver kontraktet som det mest lukrativa någonsin i musikbranschen.

I överenskommelsen ingår det redan utgivna soundtracket till filmen "This Is It". Kommande album innehåller både tidigare outgivna inspelningar och ompaketerade kända låtar. Sedan hans död i juni har Jacksons album sålts i 31 miljoner ex.

KÄLLA.

Dagens bild


Dagens bild: En rolig bild jag hittade :D

Jacksons läkare gömde medicin


Läkaren anklagas för att ha försökt rädda sitt eget skinn - samtidigt som Michael Jackson låg döende.

Det har funnits många teorier kring megastjärnan Michael Jacksons död. En av de personer som kritiserats kraftigast för stjärnans dödsfall är Michael Jacksons läkare, Conrad Murray.

Nu anklagas Murray för att ha gömt medicin när Jackson låg döende - allt för att rädda sitt eget skinn. Han ska till och med ha stoppat hjärt- och lungräddningen på stjärnan och väntade med att ringa ambulans tills alla bevis var undanröjda, skriver Huffington Post.

Det framgår i nya dokument som erhållits av nyhetsbyrån AP. Murray står åtalad för vållande till annans död och riskerar ett fängelsestraff på fyra år. Den femte april kommer ett förberedande förhör att hållas med läkaren och i åtalet framkommer det också flera oklarheter kring den injektion av Propofol som Murray gav Jackson innan han dog. Läkaren har dock tidigare erkänt att det var han som gav Jackson den dödliga dosen av narkosmedlet och att han därmed kan ha dödat honom oavsiktligen.

Källa: Nyheter24.


Jackson dog som kristenMichael Jackson växte upp i en familj som tillhör det religiösa samfundet Jehovas vittnen. I vuxen ålder konverterade han dock till islam. Nu kommer uppgifter som gör gällande att popikonen, precis i slutet av sitt liv, återfick sin kristna tro.
Det var gospelmusikern Andrae Crouch, som i helgen gästade Norge för en konsert, som kom med avslöjandena. Han berättade under konserten att han, tillsammans med sin syster, träffade Jackson tre veckor innan hans död.
Han menar att händelsen troligtvis ledde till att Jackson bestämde sig för att, återigen, bekänna sig till kristendomen.
– Då jag och min syster Sandra besökte Michael tre veckor före hans död frågade han om jag kunde be för honom. Jag tror att han blev kristen den dagen, sa Andrae Crouch som kände popstjärnan i många år, skriver den norska tidningen Vårt land.
Michael Jacksons anhöriga har ännu inte kommenterat uttalandet.

Källa: Nyheter24.

Dagens Bild

Dagens Bild <3


Conrad Murray vilseledde ambulanssjukvårdarnaDen officiella rapporten från ambulansen som körde popkungen Michael Jackson till sjukhuset bekräftar att doktor Conrad Murray vilseledde ambulanssjukvårdarna på plats. Detta enligt brittiska tidningen News of the World.

Rapporten har läckt ut med uppgifter som kan visa sig avgörande i åtalet i fråga.

Enligt rapporten så ska Murray ha låtit bli att berätta att han givit Jackson en dos av Propofol innan hans död och istället hävdat att han endast gett honom det lugnande läkemedlet Lorazepam samt vätska för att återupprätthålla Michaels vätskebalans.

Om ambulanspersonalen hade känt till alla detaljerna hade behandlingen av den döende stjärnan blivit annorlunda, och kanske hade hans liv också gått att rädda.

I förra månaden förklarade sig Murray icke skyldig till vållande av annans död. Han står dock fortfarande anklagad för att ha skrivit ut det starka narkosmedlet Propofol till Michael, som även resulterade i hans död i juni förra året. Murray ska tillbaka till domstolen den 5 april för vidare förhandlingar.

 

Källa: MSN.


Michael Jackson's hatt på museum
Den 31 Juli 1984, kastade Michael hans svarta Fedora ut i publiken en "seger" tour konserten på Giants Stadium i East Rutherford, New Jersey.

Hatten är svart filt, vidbrättad och hade en inre band läderhatten stämplas "By Maddest hattmakaren, göras uttryckligen för Michael Jackson, 100 procent äkta päls. "Det uppfattades som en ur publiken vid denna konsert, och det är nu ut som ett av de artefakter som skall placeras på displayen i de permanenta samlingarna på National Museum of African American History and Culture.

Om fem år är museet som att öppna upp på National Mall, strax under skuggan av Washington Monument. Det kommer att bli den senaste Smithsonian museum och den första nationella museum för att fira arvet av amerikaner av afrikanskt ursprung.

Källa.

Dagens bild


Dagens bild: En bild när Michael var i Neverland

Ny dokumentär om Jackson - ''Gone too soon''Ian Halperin, författaren bakom den uppmärksammade boken "Unmasked: The final years of Michael Jackson", arbetar nu med en dokumentär om Jackson. "Gone too soon", som filmen ska heta, är 88 minuter lång och innehåller bland annat intervjuer med Jacksons manager, kock, frisör, tränare samt advokat, skriver Variety.

- Det här är filmen som Michael och hans fans förtjänar, säger Halperin.

Filmen kommer inledningsvis att gå upp på bio i Kanada och Frankrike den 25 juni, på årsdagen av Michael Jacksons död.

Källa.

Skivbolaget Sony köper dödssprutanSony Music har köpt Michael Jacksons dödsbo för 250 miljoner dollar. Dödsboet innehåller förutom Jacksons låtkatalog även den spruta genom vilken han fick den dödliga dosen narkosmedel, skriver TMZ.

Sony Music betalade 250 miljoner dollar för Michael Jacksons dödsbo, vilket är den högsta summan som betalats i liknande sammanhang någonsin. Dödsboet innehåller bland annat Michael Jacksons låtkatalog, hittills outgivna låtar och konsertbilder. Fem miljoner dollar.

Dessutom ingår den spruta genom vilken läkaren Conrad Murray sprutade in den dödliga dosen av narkosmedlet Propofol. Det är dock ännu oklart vad Sony Music ska göra med sprutan som dock verkar ha ett starkt symbolvärde och vars marknadsvärde uppskattas till fem miljoner dollar, skriver TMZ.

Källa.

 


Sprutan till salu


Sprutan som doktor Conrad Murray använde för att ge den sista, dödliga dosen propofol till Michael Jackson, ska säljas på auktion, skriver brittiska The Mirror. Tidningen uppger att Michaels syskon Janet och Tito fått reda på planerna av den anonyma säljarens advokat och den upprörda familjen gör nu allt för att stoppa den makabra affären. Enligt uppgift försöker säljaren engagera olika auktionshus i Las vegas till försäljningen, som beräknas kunna dra in upp mot fem miljoner dollar.

– Det här är en av de sjukaste ägodelar som någonsin sålts. Sprutan behövs inte längre som bevismaterial eller vid Murrays kommande rättegång, men de moraliska konsekvenserna går knappt att greppa, säger en källa som The Mirror citerar.

Tidningen uppger att säljaren gör efterforskningar om det verkligen är lagligt att sälja kanylen i USA och skriver också att denne kan tänka sig att göra transaktionen i något annat land, som Brasilien eller Lybien.

Källa.

Dagens låt - Dirty Diana


Dagens låt: Dirty Diana

Fakta:
Dirty Diana är en låt från albumet Bad av Michael Jackson. Den släpptes som singel år 1988.
Låten framförs med en rockigare framtoning än det sound som är typiskt för Michael Jackson. Låten var den femte och sista låten ifrån albumet Bad som låg etta på Billboard Hot 100.

Källa.

The Jacksons - A family dystany del 2


Ni kan se del 2 här eller på tv4play.

De sändes rätt sent igårkväll så om ni missade de så kan ni ju kolla och ni som redan sett de kan ju se de en gång till :)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll :D


Jackson 5 A family dynasty del 2 av 6


Ikväll kommer Jackson 5 A family dynasty del 2 av 6.

Del 2 av 6
Efter att ha tagit farväl av sin bror Michael får bröderna Jackson veta att de förväntas uppfylla sitt kontrakt om jubileumskonserten. Bröderna oroar sig för negativ publicitet om de uppträder så nära inpå Michaels död, samtidigt som sprickan mellan Jermaine och hans bröder blir allt påtagligare.

Dagens MJ Citat


"A lot of people
misunderstand me
that's because they don't
know me at all"
- Michael Jackson


Ny header!Ni kanske redan  har märkt de men jag har fått en ny header.
De är Jonna som har gjort den åt mig och hon har en jätte fin Michael Jackson minnesblogg som jag tycker ni ska kolla in.
Tack så jätte mycket för headern! Jag älskar den!

Vad tycker ni då?

Dagens låt - Heal the world!!!


Dagens låt: Heal the world


There's A Place In
Your Heart
And I Know That It Is Love
And This Place Could
Be Much
Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try
You'll Find There's No Need
To Cry
In This Place You'll Feel
There's No Hurt Or Sorrow

There Are Ways
To Get There
If You Care Enough
For The Living
Make A Little Space
Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

If You Want To Know Why
There's A Love That
Cannot Lie
Love Is Strong
It Only Cares For
Joyful Giving
If We Try
We Shall See
In This Bliss
We Cannot Feel
Fear Or Dread
We Stop Existing And
Start Living

Then It Feels That Always
Love's Enough For
Us Growing
So Make A Better World
Make A Better World...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

And The Dream We Were
Conceived In
Will Reveal A Joyful Face
And The World We
Once Believed In
Will Shine Again In Grace
Then Why Do We Keep
Strangling Life
Wound This Earth
Crucify Its Soul
Though It's Plain To See
This World Is Heavenly
Be God's Glow

We Could Fly So High
Let Our Spirits Never Die
In My Heart
I Feel You Are All
My Brothers
Create A World With
No Fear
Together We'll Cry
Happy Tears
See The Nations Turn
Their Swords
Into Plowshares

We Could Really Get There
If You Cared Enough
For The Living
Make A Little Space
To Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me
You And For Me


Nytt Jacksonkontrakt - värt 2 miljarder kr


Michael Jacksons dödsbo har idag kammat hem historiens största musikkontrakt någonsin, värt otroliga ca 2 miljarder kronor!
Det är mycket större än affären Sony gjorde med Bruce Springsteen för ett par år sedan på 100 miljoner dollar och blir därför historiens största musikkontrakt någonsin.

Affären innebär endast släpp och inspelningar för de kommande sju åren. Dealen innehåller redan soundtracket till "This Is It."
I sommar eller november kommer de första planerade släppen med en samling outgivna spår, kanske också en duett med Paul Anka och en eller två låtar som inte kom med på albumet "Thriller".

Två andra nyheter kommer att vara årsdags upplagor av albumet "Bad" och "Off the Wall" som kommer att inkludera extra och remixade låtar a la 25-årsdags upplagan av "Thriller".

Det finns också spår nog till minst en eller två livealbum från olika Jackson turneer.

Källa: Jacksonthrill.

Dagens låt - Someone in the dark

Dagens låt: Someone in the dark.


"Someone In The Dark"

All alone wishing on stars
Waiting for you to find me
One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Like it was written in the stars I knew
My friend, my someone in the dark was you

Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Look for the rainbow in the sky
I believe you and I
Could never really say goodbye
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me

Though you're gone star far away
Each time I see a rainbow
I'll remember being with you
Smiles coming through my tears

When someone in the dark reaches out for you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Look for the rainbow in the sky
I believe you and I
Could never really say goodbye
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me!Dagens bild <3


Dagens bild är denna! <3 :)

Vad tycker ni? :D


Dagens bild

Bild
När Michael var på Liseberg :DPengar rullar in efter Jacksons dödSÅ HAR JACKSONS PENGAR RULLAT IN EFTER HANS DÖD:

Skivförsäljning: Sedan Michael Jacksons död 25 juni har har popstjärnan sålt över över tio miljoner album i hela världen.

Nedladdningar: Under den första veckan efter hans död laddades nästan 6 miljoner singlar ner i USA, Europa och Australien.

Ringsignaler: Över en halv miljon ringsignaler har sålts.

Musikvideos: 100 000 musikvideos har sålts.

Spelningar i radio: Första veckan efter stjärnans död spelades musik med Michael Jackson, The Jackson 5 och The Jacksons över hundra tusen gånger på radio, skriver Forbes.

Källa: Jacksonaction.

Jackson var i bra formMichael Jackson gav ett svagt och ohälsosamt intryck tiden innan sin död, men obduktionen visar att stjärnan inte hade några allvarligare problem.
Hjärtat var starkt. Levern och andra vitala organ fungerade normalt.
- Han var vid god hälsa, säger Zeev Kain, en läkare som gått igenom obduktionen för AP:s räkning.
Mest skadade var Michael Jacksons lungor: De var kroniskt inflammerade vil-ket gjort att kapaciteten var reducerad. Stjärnan hade troligtvis andningsproblem, enligt obduktionen.

Källa: Jacksonaction.

Michael väcker känslorMichael Jackson väckte extremt mycket känslor genom hela karriären, från tiden i Jackson 5 till beskedet om hans död i somras. Det här klippet är från en konsert i München – och inleds med ett fint exempel på gemenskap i megaformat. Michael slår ut med händerna och sjunger direkt till fansen – att de inte är ensamma. Tusentals tändare är uppsträckta i luften och stryker under budskapet. De allra starkaste känslorna drabbar naturligtvis den unga kvinnan som blir utvald att få komma upp på scenen och hålla om Michael – hon blir närmast hysterisk och går ner på knä och sträcker ut händerna honom för att visa sin beundran!
Hur människor beter sig i stora grupper är något som länge intresserat psykologer. Här finns en utmärkt sammanställning av sju myter om gruppsykologi – och vad forskningen säger om dom. Blir vi verkligen irrationella och spontana bara för att vi befinner oss i stora grupper?

Källa: SvD.


Dagens låt - For all time


Dagens låt: For all time från albumet thriller 25th anniversary album.


Text:

Sun comes up on this new morning
Shifting shadows, a songbird sings
And if these words couldn't keep you happy
I'd do anything

And if you feel alone, I'll be your shoulder
With a tender touch, you know so well
Somebody once said, it's the soul that matters
Baby who can really tell, when two hearts belong so well?

And maybe the walls will tumble
And the sun may refuse to shine
But when I say, I love you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time

Moon shines down on this good evening
One warm kiss in the cold night air
For this good love i'm recieving
I'd go anywhere
Just as long as you were there

And maybe the walls will tumble
And the sun may refuse to shine
When I say, I love you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time

Oh, then on these quiet days
Where souls embrace
So silently
Oh, the rain may wash away
All these words that young lovers say

And maybe the walls will crumble
And the sun may refuse to shine
But when I say, I need you
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Say that you'll never go
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time
Baby you gotta know
That's for all time

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll! :D


Dagens låt - You rock my worldDagens låt: You rock my world från albumet Invincible.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Heal The World - Make it a better place

Johanna  Elfwing


Michael Jackson är personen som inspirerat mig till att försöka hjälpa världen. Michael är mer än en artist han är även den personen som skänkt mest pengar till välgörenhet ! Nu är det dags att göra en skilland och som Michael sa “There’s nothing that can’t be done if we raise our voice as one” :) Vissa nu att vi vill ha en förändring i världen ! Till världen är du kanske bara en person men till en person kan du betyda mer än hela världen ! När du skänker pengar hjälper du inte bara en person du hjälper även dig själv då vi alla får en bättre värld att leva i :)

På UNICEF's hemsida har Johanna Elfwing skappat en insamling för att skänka pengar till välgörenhet. Hon inspirerades av Michael Jackson. Hittils har hon samlat 150 och mer ska det nog bli. Om du vill skänka perngar, klicka här.
Varje öre räknas!

Elin tipsade mig om insamlingen. Tack Elin. :D

Dagens låt


Dagens låt: Don't walk away
I videon så är det lite roliga klipp från när han var i Neverland! :)

Ha en fortsatt trevlig dag! :D


Nu, efter månader av debatt har MTA slutligen gett klartecken att gå vidare med hyllning till The king of pop
Michael Jackson hyllning i brainstorming steg för Brooklyn tunnelbanestation, den ursprungliga platsen från legendariska 'Bad' video

Tunnelbana ryttare i Brooklyn är en särskild behandling under de kommande månaderna, eftersom arrangörerna slutföra planerar att bygga en hyllning till Michael Jackson i ett historiskt downtown Brooklyn train station. År 1987 valde Martin Scorsese Brooklyn's Hoyt-Schermerhorn tågstationen som plats för att filma Michael legendariska video, "Bad". Nu, efter månader av debatt har MTA slutligen gett klartecken att gå vidare med hyllning.

Joe Chan, ordförande i Downtown Brooklyn partnerskapet lokal Development Corporation, säger att organisationen har förhandlat fram ett avtal med MTA att piffa upp stationens entré med en konstnärlig hyllning till det sena King Of Pop. "Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att kunna etablera Hoyt-Schermerhorn roll i amerikanska popkulturen och som ett turistmål att locka folk till en del av Downtown Brooklyn redan snabbt växande," Chan berättade för New York Post.

Efter att inledningsvis ha avböjt ett förslag att byta namn på stationen efter Michael gjorde MTA tjänstemännen en kompromiss med DBP, ger dem möjlighet att planera ett utstuderat hyllning istället. Den hyllning kommer att byggas på framsidan av en privat kontorshus på 45 Hoyt Street, vilket ger DBP full konstnärlig frihet med projektet. Chan sade att projektet fortfarande befinner sig i brainstorming skede och att färgerna inte har beslutat om ännu. "Konsten kan vara storleken på en stor väggmålning och möjligen beroende av ljus och projektion nattetid, sade han.

Alla musikaliska scener i den ökända Scorsese-directed 'Bad' video filmades vid Hoyt-Schermerhorn tågstationen. En ung Wesley Snipes stjärnmärkta tillsammans med Michael i videon när han försökte bevisa för sina vänner att han fortfarande hade sin Swag. Den Hoyt-Schermerhorn stationer tjänar A, C och G tåglinjer.

Källa: legendarymichaeljackson

Familjen Jackson är arga: "Conrad Muray är ett monster"Läkaren Conrad Murray som gav Michael Jackson sömnpiller precis före hans chockerande bortgång förra året blev idag åtalad i domstol för drop. Han hävdar att han är oskyldig på alla punkter. Flera medlemmar av familjen Jackson, Michaels pappa, Joe Jackson, hans mamma Katherine Jackson och syster La Toya Jackson med flera var i rätten i dag med sina advokater och alla är mycket upprörda. Familjen anser att Doktor Murray borde bli åtalad för mord och inte dråp. De beskyller homom för Michaels död och Katherine kallade honom till och med för monster! Var än familjen Jackson går blir det alltid dramatik på högsta nivå! Vi kommer självklart hålla dig uppdaterad på det senaste från rättegången de närmaste dagarna

Källa: Posh24 [+ fler bilder!].

Måste bara säga att jag håller med familjen MURAY ÄR ETT MONSTER, HAN DÖDADE JU THE KING OF POP!
JAG TYCKER ATT HAN SKA FÅ LIVSTID FÄNGELSE OCH FÅ LIDA EFTER DE HAN GJORT.
ASSÅ JAG FATTAR INTE HUR MAN KAN MÖRDA THE KING OF POP!
DE ÄR HELT OFATTBART!

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa iallafall!

Nå 1 miljon hyllingar


Skriv din egna hyllning till Michael Jackson på MJs hyllningsvägg för att hjälpa oss nå en miljon hyllningar till kungen av pop. Snart har vi nått en miljongränsen. Men vi behöver din  hjälp. När du har skrivit din hyllning kan du även dela med dig till dina vänner på Facebook och Twitter.

Källa: Michael's hemsidaDagens låt


Dagens låt: Why
Michael Jackson sjunger med 3T 1996. De i 3T är söner till Tito Jackson.
why do I love you, tell me why? ;)

för er som missade Jackson 5 A family dynasty


Om ni missade programet igår kväll kan ni kolla på videon här ovanför! ;)
Enjoy!

Nytt album + ny singel till årsdagen!


Say say say :)


Som vi berättade tidigare så är ett nytt Michael Jackson album, med helt nya låtar, på ingång.

Vi kan nu avslöja med våra insider källor att albumet planeras att släppas i slutet av augusti i samband med Michaels födelsedag. Även en singel planeras att släppas och ska enligt våra källor se ljuset någon gång före 25 juni i samband med 1 års dagen.

Våran källa berättar att den första singeln som kommer att släppas är låten "Another Day" med Michael och Lenny Kravitz. Another Day "läckte ut" i form av ett kort snipp på ca 1 minut tidigare i vintras och det ser nu alltså ut som det är denna låt som blir albumets första singel!

Albumet ska innehålla låtar som Michael hunnit göra klart men våran källa berättar också att en del låtar på albumet kommer att vara halvfärdigt material som Sony låter producenter prodda färdigt.
Bra eller dåligt?...

Hur som helst så kommer albumet inte att innehålla några demos berättar våran källa. Det kommer vara minst 2 duetter på albumet, Lenny är den ena och den andra är i skrivande stund inte avslöjad. Albumet ska bara innehålla låtar från 00-talet, allt från Invincible tiden och fram till 2003-2005 (2005-2009).

Vi kan även avslöja att en möjlig presskonferens ang. albumet kan komma att dyka upp denna, eller nästa, månad!

Lenny Kravitz gick häromdagen själv ut med att låten Another Day kommer att släppas på Michaels kommande "projekt", så saker och ting ser ljust ut! Låten var inspelad under Invincible-tiden.

Källa: Jacksonthrill

NI MISSAR VÄL INTE...
Jackson 5 A family dynasty ikväll på tv4 mellan 21.00-22.00
Jag tycker de är synd att inte Michael är med :(

Avsnitt 1 av 6

Bröderna Jackson meddelar omvärlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum. Men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.


Dagens bild


Will you be there


Will you be there.

Fakta: Will You Be There är en låt av sångaren Michael Jackson som släpptes som singel 1993.
Låten finns med på Jacksons album Dangerous som släpptes 1991, och ingår även i soundtracket till filmen Rädda Willy.

"Will You Be There" är en av de största hitsen ifrån albumet Dangerous, och har sålt över 1,3 miljoner exemplar världen över. Låten vann även MTV Movie Award som "bästa låt i en film" 1994.

Låten handlar i första hand om religion, om en troende som tappat tron och vänder sig till gud för att fråga "Will you be there?", i texten till låten kallas den sista delen som är talad för en bön. En annan sak som hänvisar till att låten handlar om religion är att Jackson sjunger "Hold me like the river Jordan". Jesus döptes i floden Jordan. Återigen bevisades religionsteorin när Jackson la in en ängel i live-uppträdandet och även lät bibeln vandra mellan dansarna i uppträdandet.

Källa: Wikipedia.

Enjoy! :)
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!


Michael Jacksons livvakter talar utImorse var tre av MJs livvakter på GMA och berättade om deras tid då de jobbade åt Michael. Livvakterna har inte jobbat med Michael under hela hans livstid men under de senaste åren.
Intervjuen var väldigt positiv och de sa att de ville försvara Michael mot allt folk som bara ville honom illa.... Sanningen om Michael var att MJ var en underbar och fantastisk människa...
De sa också att de kanske kommer släppa en bok (bara positiv) vid namn "Defending the King".Här är ett litet sammandrag, för videon går ej att se på i Sverige, men tur att man har amerikanska kanaler hemma då...

En gång ser MJ en flicka på natten och frågar varför hon är ute nu, är det inte farligt för henne att vara ute? Varav livvakterna säger "hon arbetar", men han förstår inte så livvakten säger att han rent ut sagt fick förklara för Michael att hon är prostituerad. Han säger att MJ var väldigt beskyddad man och blev väldigt ledsen av det han fick höra.

Det säger också att han kunde spendera 4-5 tusen dollar på varje shoppingresa, men bara på bra saker. Han hade tusentals böcker hemma. De säger att han mest läst historia och science fiction. Han var mycket intelligent och kunnig - de sa att de lärde sig något nytt av honom varje dag. Han var även väldigt noga med att hans barn skulle lära och läsa också.

Några höjdpunkter

- De sa att han var en bra far. Hans barn älskade honom.
- Barnen är väldigt artiga, och väluppfostrade. De visade en anteckning från Paris där hon ber om kattmat till sin katt och genom hela anteckningen tackade livvakterna gång på gång. De uppgav att barnen inte är bortskämda.
- De sade också att barnen är extremt smarta "som en 21 åring" var citatet.
- De sa Michael gjorde sitt bästa för att skydda barnen från skvallertidningar och berättelser (vrida på tidningarna och lägga dom med baksidan upp etc).

- De sa att vissa beteenden var "annorlunda", men inte konstigt. (de ville inte kalla honom konstig)
- När de blev frågade om hans relationer med andra barn, sa de att de vet att alla anklagelser var helt falska. Han var en normal man som gillar kvinnor som de gör. Som en av dom sa; "Men know men." Michael var ingen pedofil!

- De sa att han hade minst 2 flickvänner. De bjöd ut dem. Det var en gardin i bilen så de kunde inte se, men hörde deras samtal etc. De sa att han antingen myste lite med tjejen i baksätet eller att det måste vara att han tuggar tuggummi högt. Michael var en gentleman och såg inte tjejer som sexobjekt.

- De sa också att han inte tyckte om Las Vegas huset och kände sig utblottad där då det fanns för många paparazzis etc.
- De sa också att han själv beställde vid drive-through på tex Mc Donalds etc.

När sista segmentet var sa reportern att
- Michael läste ständigt, Wall Street Journal och i allmänhet historieböcker. Barnen älskade att läsa också. Böcker var populärt i hela familjen.

- Han kunde inte förstå att kvinnan var prostituerad och han var tvungen att få de berättat för sig.

De kommer att fortsätta med detta i morgon. Då tala om ekonomin och hans relationer med sin familj

Källa på filmerna: Youtube
Källa på texten: Jacksonthrill - Forum


Ja vad ska man säga han var en underbar människa, kolla bara på videon så ser ni en underbar människa nämligen Michael Jackson


Här är ett klipp jag hittade där man ser hur michael verkligen hjälper svårt sjuka barn.

Han skänker en massa miljoner dollar ger barn leksaker, autografer m.m.

Han förändrade mångas liv över hela världen, många av dagens artister skulle inte ha funnits om inte michael fanns för alla artister har fått nått form av insperation av honom.

Ja de jag ville få sagt är att han var en underbar människa och gjorde mycket skillnad här i världen mer än någon annan någonsin gjort tror jag!

Asså kolla på klippet jag lovar er ni mj fans ni kommer nog får en tår eller två när ni ser den här videon :)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll :D


MJ's sweetest smile


Här är ett klipp där man ser Michaels fina leende!
Asså jag kan till och med få en tår i ögat av att se sånna här filmer med mj och jag kan inte fatta att en sån fin människa som han var är borta! Jag tror ni som är stora mj fans som mig förstår mig men ni som kanske inte är så stora mj fans kanske inte förstår.
Men de är svårt och förklara.
Jag älskar verkligen den här videon för man får se många stunder där mj hade kul och skrattade och jag tror och hoppas att han fått en bättre plats nu iallafall.
Rest in peace Michael!!!
Ha en forsatt trevlig dag!

Dagens låt


Dagens låt är: Speechlees från albumet Invincible.
Låten var skriven till hans 3 barn.
Ja de är typ de jag vet just nu om låten :)
Men jag tycker den är fin och de är en av mina favorit låtar!
Enjoy! :)


Dagens bild

''We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me''


Bloglovin

Hej! Nu har jag skaffat bloglovin så ni kn följa min blogg när jag lägger in nya inlägg osv.
för att göra de så klickar du bara på bilden  som finns på vänster sida under bloggsvar.

Hoppas många av er kommer följa min blogg! :)

Ha en fortsatt trevlig dag! :D


Dagens MJ citat

''Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth." MJJACKSONS OBDUKTIONSRAPPORTMichael's obduktionsrapport är officiellt släppt.
Eftersom det pågår en utredning och snart kanske även en rättegång kring Michaels död så är det standard så brusa inte upp över detta.

Jag personligen anser att detta är det lilla ljus man kan känna i allt mörker just nu.
Obduktionsrapporten visar nämligen, som jag alltid hävdat, att Michael var så gott som helt frisk, förutom problem med lungorna för sin Lopus.

Rapporten påvisar att Michael blivit utsatt för mord. Läs följande:

1. Omständigheter tyder på att Propofol och bensodiazepiner administrerades av en annan. (INTE Michael)

2. Propofol gavs i ett icke-sjukhus utan någon lämplig medicinsk indikation.

3. Vårdstandard för förvaltningen Propofol var INTE uppfyllt. Rekommenderad utrustning för patientövervakning, precision dosering och återupplivning var INTE närvarande.

4. De omständigheter stöder inte egenbehandling med propofol.

Rapporten visar även att:

*Michael var INTE "BEROENDE" av medicin och hade då ingen medicin i sin kropp, förutom Propofol som Murray gav Michael kvällen då han dog!
Rapporten visar att Propofol är den främsta orsaken till Michaels död - experter säger även att lorezepam inte bör ges vid samma tidpunkt som propofol,ändå har detta skett med hjälp av "någon annan" (Murray)


*Michael bar INTE peruk (som en del skvallertidningar skrev om och som en del fans trodde på, utan Michael hade sitt riktiga hår, men tillsammans med "hår extensions"

*Michael var i överlag frisk. INTE alls sjuk (som det även där spridits falska nyheter om i pressen), förutom problem med sina lungor som indikerade på sjukdommen Lopus. Och problem med ryggen.

*En väldigt detaljerad beskrivning BEVISAR att Michael led av hudsjukdommen vitiligo, (som han alltid sagt men som vanligt folk aldrig trott på) som gör att huden sakta men säkert blir vit. På en del ställen eller över hela kroppen. I Michaels fall, över hela kroppen. Även brännskadan finns dokumenterad.

*Det finns 61 obduktions bilder, 17 bilder tagna på sjukhuset och 30 bilder som visar scenen där allt utspelade sig.

Källa: Jacksonthrill - Forum (Klicka på länken och logga in för att läsa mer)


Grace´s hemliga agendaSom vi rapporterade nyligen så hittades en elpistol hemma hos familjen Jacksons, beställd online av Jermaine's son Jaafar.
Det har hänt en del sedan vi sist berättade om elpistolen. LAPD har intervjuat alla barn i huset samt andra familjemedlemmar. Rulla ned för att läsa mer!
Samma dag som avslöjandet om elpistolen kom ut ska barnens barnflicka Grace Rwaramba har försvunnit... Grace jobbade under flera år som barnflicka åt Michael Jacksons 3 barn. Efter många om och men så sparkade Michael ut Grace från huset och hon blev av med jobbet. Barnflickan och Michael ska ha hamnat i många stora gräl eftersom hon mer och mer försökte ta kontroll av Michaels barn. Efter Michaels död dök dock Grace upp igen och fick åter anställning i huset. Varför?
I helgen rapporterades det från en av Michael Jacksons bröder att någon "hon" - "försöker göra allt för att separera oss från barnen. Hon jobbar med sin ondska" Det har under helgen gått många rykten om vem denna "hon" kan vara. En del tror att det gällde Jermaines fru...Men i natt kom uppgifter som pekar ut Grace Rwaramba som boven i dramat.

Källa: Jacksonthrill. [Läs mer!].

This is it

Nu ska jag nog gå och kolla på This is it eller The wiz för jag köpte ju dom igår :)
Får se vad de blir!
Ha en fortsatt trevlig dag!


Love this picture. :)

Fråge låda

Hej, nu har jag skaffat en fråge låda som ni ser på vänster sida där kan ni fråga mig massa saker!
Ha en fortsatt trevlig kväll!


The wiz och This is it

Hej, Idag så var jag till ett köpcentrum typ och vet ni vad jag hittade för film?
Jag hittade The wiz på dvd för 99kr!
Sen köpte jag This is it också för 149kr.
Jag har aldrig sett the wiz eller this is it men alla verkar tycka dom är bra så jag hoppas dom är bra!
de var de ända jag hade och säga och om ni villveta vart jag köpte the wiz så kan ni kontakta mig på Thebiggestmjfan@hotmail.comThe wiz!


This is it!

Beat it

Lite fakta:
Beat It är en singel från Michael Jackson album Thriller (1983) och en av hans populäraste låtar. Den vann två grammisar på MTV Music Awards 1984 för bästa låt respektive bästa rockframträdande.
Michael Jackson som var RnBstjärna hade aldrig tidigare spelat in någon rocklåt. Albumet Thriller var ett försök att nå en bredare publik. Producenten Quincy Jones och Jackson spelade in Beat It, som hade skrivits av Jackson själv.
Musikvideon till Beat It följer texten som berättar om det hårda livet på gatan eller i slummen. Två rivaliserande gäng vill göra upp medelst våld, men låttexten säger att man behöver inte bråka för att bevisa att man är hård. Man ska resonera istället och prata om det på ett civiliserat sätt.

Källa: Wikpedia.


Låten och musik videon.


Fin kommentar

Hej, jag tänkte bara säga att jag fick en jätte fin kommentar av en person och jag blir så glad av alla fina kommentarer jag får :)
fortsätt med de! ;)

Här är kommentaren:

Han har verkligen förändrat HELA MITT LIV.
Jag har börjat bry mig mer, inte bara tänka på mig själv, Michael har gjort mig till en bättre människa.
Han är min gud, min hjälte.
Jag känner EXAKT som du.
Det känns som om alla som älskar Michael hör ihop och förstår varandra, det är ganska svårt att förklara men alla vi har försändrats av samma människa.
The king of pop, rock, soul and my heart.
1958-2009 Like a comet blazing 'cross the evning sky GONE TOO SOON!
Älskar din blogg, ska absolut följas!
L.O.V.E

Han har förändrat mitt liv också, hoppas de var okej att jag la upp din kommenar här på bloggen. :)

Här kan ni besöke hans/hennes blogg: Här.Michaels 40 bästa låtar


40 bra låtar men jag tycker ändå några låtar saknas. :)
Vad tycker ni?
Ha en fortsatt trevlig kväll!

HOW I BECAME A REAL MICHAEL JACKSON FAN

Jag hittade den här videon på youtube och de handlar om en person och han/hon berättar hur han blev ett michael jackson fan.

Jag tror många av er känner igen er lite i filmen.

Jag själv blev ett riktigt Michael jackson fan typ dagen efter hans död.

asså  jag kommer ihåg, jag skulle precis åka hem ifrån min mormor och när jag vi gick förbi ett cafe så såg jag artikeln

''Michael Jackson mystisk död i natt'' asså jag var så jävla chockad och jag kunde inte tro de var sant jag trodde han kanske bara hade svimmat eller nått för jag ville inte tro att de var sant sen varje dag skev tidningar, dom pratade om de hela tiden på tv och då förstog jag, han är död på riktigt. han var ''Gone too soon''.
Asså jag önskade att jag visste mer om Michael före hans död.
Men när jag kom hem så sökte jag på massa michael jackson låtar och hörde mer och mer nya låtar och jag blev liksom fast.
Nu lyssnar jag på minst typ 10 gånger eller mer tror jag av hans låtar varje dag och jag tröttnar aldrig.
asså jag fattar inte hur en människa kan bli så missförstådd som MJ asså allt han gått igenom.
Om ni tar er lite tid och försöker kolla på vad han själv säger och hans hemvideos så kommer ni ändra uppfattning om honom.
De gjorde jag. Förut brydde jag mig inte så mycket om honom de ända jag kände till om honom vad typ dom kändaste låtarna som ''Thriller'' och ''Billie Jean'' O.S.V. Oh han var först mörk och sedan hade blivit vit.
Men nu vet jag mycket mer om honom och tycker att han var en underbar människa och han lärde oss mycket och han hjälpte svårt sjuka barn och gjorde låtar som tex:Heal the world.
Han öppnade allas ögon och fick oss att tänka.
Ja lite kanske vart lite konstigt  i texten men de jag vill komma fram till är att han var så missförtådd eller vad de nu heter och att människor dömer någon så fort den hör något rykte eller så fort den hittar något fel på en tillexempel som när michael blev vit så kom massor av rykten.
Jag tror mer på vad han sa jämfört med pressen.

Ja, jag hoppas ni förstår vad jag menar och jag tror många av er känner igen er lite.
 
Tillsist så lägger jag upp en bild på THE KING OF POP!
R.I.P Michael!

 


Skapar fred mellan MJ och Jay Leno?

Janet Jackson making peace between Michael Jackson and Jay Leno?

För första gången sedan dödsfallet av hennes legendariska bror, den sena King Of Pop Michael Jackson, inspelning superstjärnan Janet Jackson kommer att göra det sena omgångarna talkshow.
Trots tidigare rykten om att Janet Jackson hade snubbed The Jay Leno Show som återbetalning för alla skämt Jay Leno serveras på broderns bekostnad, är Janet Jackson tydligen ute efter att släta över år av komisk spänning mellan kungen av Late Night och The King Of Pop .
Enligt Access Hollywood, kommer Janet Jackson besöka "The Tonight Show med Jay Leno" den 18 mars, trots att hon bara är planerad att visas som en gäst, inte en artist.
Tillfällighet, det musikaliska gäst under kvällen kommer att Orianthi - Michael Jackson's gitarrist under repetitionerna för "This Is It" turné.
Janet Jacksons "Tonight Show" utseende blir bara hennes andra stora intervju sedan Michael Jackson död. Den första kom i november förra året med Robin Roberts av ABC News.

Källa: Examiner.


Exfrun Debbie Rowe grät vid gravenHysteriskt gråtande har Michaels exfru Debbie Rowe besökt stjärnans grav.
Mamman till Jacksons barn, Prince och Paris, välkomnades av fansen. 
Debbie Rowe, nära vän till Jackson i 20 år och senare hans hustru, närmade sig Forest lawn memorial park i Glendale, Kalifornien, försiktigt i onsdags. Hon vågade sig först inte fram av rädsla för de många fans som samlats.
- Vi såg henne köra fram och tillbaka. Vi tog kontakt och presenterade oss, skriver ett av fansen på MichaelJacksonHoaxDeath.net.
- Hon grät och kramade oss, uppenbarligen förkrossad över Jacksons död.

Källa: Expressen.


Projektet för att öppna Neverland


Michael Jackson är känd världen över som en superstjärna som sålt hundratals miljoner skivor, en innovatör inom musik, dans, uppträdande och låtskrivande. Men han var mycket mer än det - han var en även en fantastisk människa. Han inspirerande hundratusentals människor runt om i världen att hjälpa till att göra världen till en bättre plats och göra vad de kan för att hjälpa de mindre lyckligt lottade - i synnerhet barn.

Neverland var en plats där han inte bara kunde undgå skenet från allmänhetens ögon, utan också hjälpa sjuka och döende barn och deras familjer från hela världen. En plats där de kunde komma och ha en rolig dag och glömma sin sjukdom och bara vara barn på nytt. Han gjorde det som en gest från hans hjärta, med sina egna pengar, inte med hjälp av någon välgörenhets organisation och han krävde inget i gengäld mer än att se deras leende ansikten. Michael gav hundratals miljoner dollar och oräkneliga timmar av sin egen tid till välgörande ändamål och i synnerhet, sjuka och döende barn. Han fick många humanitära utmärkelser.

NU har det öppnats en sajt som kämpar för att öppna Neverland på nytt så att barn runt om i världen kan få uppleva lyckan och magin som många barn har fått uppleva på Neverland innan dom. Men man vill även genomföra detta för att rädda Neverland och för att fansen ska ha en plats att söka sig till och för att det var en plats som betydde mycket för Michael. Denna sajt är skapad av ett fan och hon skapade sajten för att fansen ska få säga sitt och för att försöka få igenom förslaget.

Om du vill stödja detta förslag, klicka här.

Källa: Jacksonthrill - Forum.


Fler besökare! :D

Hej! Jag har nu sett att jag fått fler läsare till den här bloggen :)
Nu har jag hela 21 läsare! De kanske är rätt lite gemfört med andra bloggar men för mig är de mycket för jag har bara haft rund 5-10 läsare som högst och nu när jag kollade så hade jag 16 läsare igår och 21 idag!
Jag blir bara så glad av att få lite fler läsare! :D
Vad gör man inte för Michael?
Lite rörande bilder jag hittat på mj på lite olika sidor! :D
Enjoy! :)
         

 


Dagens låt


Dagens låt är: Give in to me, från albumet Dangerous.

Jag älskar både låten och videon!
Lyssnade på den här låten jätte mycket förut, jag lyssnade på den om och om och om igen, och jag har fortfarande inte tröttnat för jag tröttnar aldrig på Michaels låtar. :)

Vad tycker ni?
Ha en fortsatt trevlig dag allisammans! :D


The Real Michael JacksonThe Real Michael Jackson.
Låten är: ''With A Child's Heart''

Michaels död fångad på film?


LAPD letar efter försvunna övervaknings filmer som tagits från Michaels Hollywood hem som kan lösa mysteriet kring de sista ögonblicken i hans liv.

Enligt detektiver saknas CCTV filmer från morgonen, som LAPD hoppas kommer bli ett stort bevis för att räkna ut händelseförloppet som ledde till Michaels död.

En källa berättar för National Enquirer, "Det var en mycket avancerad och högteknologisk övervakning och säkerhetssystem. Det fanns inte bara kameror utanför huset, utan det fanns kameror även inne också, på privata platser." Kanske fångades mordet på Michael på film, men videomaterialet har ännu inte återfunnits.

Det finns även luckor i vissa av de videomaterial från kameraövervakningen som finns lagrat på datorns hårddisk. Polisen gör nu allt för att återfinna de stulna videobanden.

Källa: Jacksonthrill

Katherine - Barnen är glada


Som vi rapporterade nyligen så hittades en elpistol hemma hos familjen Jacksons, beställd online av Jermaine's son Jaafar. Enligt källor ska elpistolen testats på Blanket.

Jackson familjen har publicerat ett uttalande om elpistols-händelsen som utlöste en undersökning från LA County Department of Children and Family Services.

Enligt meddelandet, utfärdat av Katherine Jacksons advokat Adam Streisand, ska Jermaine: s 13-årige son Jaafar beställt en pistol på nätet som levererades till Jackson familjens hem för två veckor sedan i Encino. Uttalandet säger att pistolen var en "Taser". Andra källor säger att det var en elpistol.

Streisand säger att Jaafar öppnade paketet ensam i sitt badrum och ska ha "testat det på ett papper."

Nu här är några av skillnaderna. Streisand säger att det bara fanns en pistol. Andra Källor berättar att några av de anställda på fastigheten berättat för DCFS att det fanns två st.

Streisand säger varken Blanket eller Paris sett eller hört något om en "Taser". Andra källor berättar att några av de anställda kommer att berätta för DCFS att Jaafar var i samma rum med Blanket och Paris och riktade en elpistol på dem.

Streisand säger: "Alla barnen är glada, friska och underbara."

Källa: Jacksonthrill

Ny Tidning ute nu! ''Remeber the king''!


En ny tidning om michael jackson och lite annat är ute nu.
Den heter ''REMEMBER THE KING'' och ni kan hitta den i bland annat i en pressbyrå.
Den kostar 135kr. Ni kanske får skynda er om ni vill köpa tidningen för den går ut snart.
Jag har tidningen och den står på engelska men de står mycket saker där så jag ska försöka läsa den även fast jag inte är särskilt bra på engelska, men de finns en massa bilder och sånt i den också.
Ha en fortsatt trevlig dag! :)

Ps: Kommentera gärna mina inlägg :)

Ny Header!

Hej, jag har gjort en ny header.Vad tycker ni?! :)
Kommentera gärna! ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll! :D


Murray skulle bli sparkad?!

 

Michael Jackson och Dr. Conrad Murray hade ett stort gräl dagen innan Michael dog berättar en inside-källa till jacksonthrill.

Våran källa berättar att Murray ska ha väntat 45 minuter innan han ringde 911, detta för att vara helt säker på att Michael verkligen var död.

En person i familjen ska ha hört Michael säga till Murray att han skulle bli sparkad efter showerna i London, berättar våran källa.

Enligt våran källa som pratat med, Geraldine Hughes, stämmer det att det uppstod ett stort gräl, 24 Juni, natten innan Michael dog. Murray ska även ha lämnat huset i hela 4 timmar den morgonen.

Michaels död är ännu ett mysterium för många men man ska inte utesluta att det kan vara större fiskar i havet som dragit i trådarna.

Källa: Jacksonthrill

Elpistol skickad till familjen Jacksons hemJermaine Jackson's 13-årige son, Jaafar, beställde en elpistol online för 3 veckor sedan som utlöste ett besök från LA County Department of Children and Family Services (sociala myndigheter) ikväll

Det var ca klockan 10:30 som DCFS besökte familjen Jacksons hem efter att någon berättade för dem att Jaafar beställt pistolen. Randy Jackson berättar att pistolen levererades till huset för 3 veckor sedan - men stoppades av säkerhetsstyrkor.

Katherine Jacksons advokat, Adam Streisand, berättar att Katherine direkt tog kontroll över pistolen och låste in den. DCFS tog vapnet i går kväll.

Två personer från DCFS intervjuade igår Katherine och några av barnen. Michael Jacksons tre barn bor hemma, tillsammans med några av sina kusiner.

Randy berättar att ingen av barnen någonsin fått tag på pistolen. Katherine berättar att Michael Jacksons 3 barn inte har något med elpistolen att göra och de ska ha tagit väldigt illa vid sig efter att fått veta om Jaafars utspel.

Källa: Jacksonthrill.

 

 


Lite info om The jacksons: A family dynasty

Här kommer lite fakta om serien som snart kommer börja sändas på tv4.

Lite info
:Del 1 av 6. Bröderna Jackson meddelar omvärlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael går bort.

Ha en fortsatt trevlig kväll allisammans! :D

Captian Eo, Hela videon! Enjoy! :)


Part 1/2


Part2/2

''We are here to change the world'' :D

The Cutest & Funniest Moments of MJ, Kolla :DEnjoy! :)
The jacksons: A family dynasty

Är en ny serie som kommer att sändas i Sverige den 11 mars på TV4 klockan 21.00-22.00, sen kommer det fortsätta varje torsdag!
Det finns rykten som säger att "i slutet av serien kommer en stor överraskning"
vad kan det vara?


I'm so proud to say i love you

Man in the mirror, we are the world, speechless, will you be there, Keep the faith, human nature, you are my life


Var med och hedra Michael Jackson, the king of pop, på din blogg. Är du ett fan? Gillar du hans musik eller tycker bara om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt 7 av dina favorit låtar med honom. Spelar ingen roll vilka låtar du väljer, bara du väljer de som är speciella för just dig. Använd gärna samma rubrik som vi.  Kopiera texten eller skriv egen, får fler bloggare att vilja hedra MJ >  This is our tribute ♥


Bedövningsmedel tros ha dödat Jackson

Foto: Isaac Brekken
NEW YORK. En tom medicinflaska i ett hemligt skåp avslöjar nya detaljer om Michael Jacksons död.
Hans läkare misstänks nu ha gett stjärnan en kraftig dos dödande bedövningsmedicin genom en droppflaska och en kanyl i benet.

Nya fakta kring bedövningsmedlet Propofol, som ledde till Michael Jacksons död, avslöjar att hans läkare Conrad Murray ljugit och försökt gömma undan bevis, skriver nyhetssajten TMZ.
Källor inom Los Angeles-polisen och narkosspecialisten John Dombrowski misstänker att läkaren gett stjärnan bedövningsmedlet intravenöst i ett blodkärl i benet.
Conrad Murray har i förhör sagt att han gett Jackson 2,5 milliliter Propofol.
- Den dosen somnar man inte av och den kan inte ha varit dödande, säger doktor Dombrowski.

Hittade hemligt skåp

Polisen har hittat ett hemligt skåp med massor av Propofol-flaskor, en av dem helt tom och med ett stort hål i gummiproppen. Den kan nu bli ett avgörande bevis.
Man tror att läkaren kan ha kopplat flaskan direkt till sin patient och arbetsgivare. Utan den infusionspump som normalt ska reglera dosen medicin. Ett dödande misstag, enligt doktor Dombrowski.
- Vårdslöst och det kan lätt leda till en överdos, säger han, enligt TMZ.
Om hela flaskans innehåll tömts, medan doktor Murray lämnade sovrummet, har Jackson fått 40 gånger mer Propofol än vad hans läkare uppgett.
Det finns, enligt polisen, ingen förklaring till den tomma medicinflaskan i skåpet.

Källa: expressen.se


En bit av månen upkallad efter sig


En 13,5 meter bred plats som tidigare hette Poseidonios J, som ligger i Lake of Dreams, bredvid en 1200 hektar stor tomt som ägs av Jackson, som han köpte 2005, har nu döpts om till Michael Joseph Jackson som hyllning till honom av Lunar Republic Society, som främjar prospektering, avveckling och utveckling av månen. Michael äger mer yta på månen än någon annan privatperson.

Enligt Lunar Republic Society ska man kunna se kratern som är döpt efter Michael från jorden genom att använda ett teleskåp. Michael Jacksons arbete var starkt påverkat av månen då han är känd för danssteget Moonwalk och han döpte även sin självbiografi till Moonwalk och en av hans outgivna låtar hetter Scared Of The Moon.

En talesman för Lunar Republic Society kommenterade hyllningen så här: "Att man döper om en krater till en person är en ära och det är ytterst sällsynt, och det är endast några få utvalda personer genom historien som har fått den äran, och nu har Michael fått den."Bland dem som har fått denna sällsynta hyllning under det senaste århundradet är Leonardo da Vinci, Christopher Columbus, Sir Isaac Newton, Julius Caesar och Jules Verne och nu Michael Jackson."
han fick detta också för sitt kända danssteg "moonwalk"

källa: jacksonthrill & popkungen

Legacy of the King of Pop!


En bra remix av michaels låtar! :) KOLLA!

Staket ska förhindra Michaels fans


Det lilla huset på 2300 Jackson Street i Gary, Indiana som är Michael Jacksons barndomshem har förändrat sitt utseende under de senaste månaderna. Förut kunde besökare/fans gå enda fram till dörren och lägga sina presenter mm och samtidigt få en glimt av Michaels barndomshem. Nu har man istället täckt över fönstrena och satt staket runt hela tomten för att förhindra besökare att ta sig fram till huset. Efter att Michael dog så har huset fått otroligt många besökare och det går till och med turistbussar dit så därför tog man beslutet om att "säkra" tomten och huset från besökare!

Källa: Jacksonthrill - forum.


This is it har kommit på dvd och blue ray!

Som ni säkert vet så har äntligen ''This is it'' kommit ut på dvd och blue ray!
Jag har själv inte sett filmen, men ska köpa den så fort jag kan och kolla på den!
Rest In Paece Michael!RSS 2.0