HJÄLP OSS ATT STOPPA SVTs SMUTSIGA PLANER!

Det är dags för ”Michaels Army of Love” att ännu en gång reagera! Den här gången gäller det den svenska tv-kanalen SVT1. SVT har nämligen planerat att sända Ian Halperin’s ”dokumentär”, ”Gone Too Soon” 26 Juni!

Ian Halperin är känd för att ha skadat Michael flera gånger. Ian har tidigare skrivit boken Unmasked: The Final Years of Michael Jackson och boken fick då enorma protester både från Jackson familjen och Michaels fans. Boken är byggd på lögner och hänger ut Michael som homosexuell och sprider flera rykten som inte är baserade på fakta eller sanning. Michael tog väldigt illa vid sig av boken då boken inte är byggd på några intervjuer eller undersökningar. Nu är alltså Ian tillbaka igen med en ny ”dokumentär” som bla kommer försöka framställa Michael i dålig dager. Ian påstår också att Michaels 3 barn inte är hans egna. Något vi alla fans vet inte stämmer, men något som alla icke-fans kommer tro på. Därför måste vi stoppa SVT från att visa den här smutsiga ”dokumentären”.

Michael Jackson fans är kända för att vara dom mest hängivna, trognaste och största fansen i världen. Vi har ett flertal gånger gått ihop och satt stopp för olika tv-inslag, reportage i tidningar osv där avsikten har varit att smutskasta Michael. Michael är död och det är vi som är hans röst nu, kom ihåg det!

Hjälp till att STOPPA SVT från att sända Ian Halperin’s dokumentär:

  1. Skicka mail till eva.hamilton@svt.se (VD) och till stephen.mowbray@svt.se (chef programinköp) samt till lena.glaser@svt.se (tf.programdirektör)
  2. Maila även: mikael.osterby@svt.se  och ring honom på: 08 784 54 98                  
  3. Kontakta gärna SVT även via telefon på nummer:  08-784 20 00                    

När du mailar eller ringer SVT så kom ihåg att hålla en trevlig ton. Dom kommer aldrig att lyssna på oss om vi är otrevliga eller inte kommer med något vettigt. Förklara för SVT att vi, Michael Jackson fans, inte accepterar att dom sänder denna ”dokumentär” och att dom väljer att sända den 26juni, en dag efter Michaels 1-års dag är bortom all respekt. Väljer SVT att visa dokumentären ändå kan dom räkna med en total bojkott av deras TV-kanaler samt sponsorer. Gör klart för dom vad som gäller helt enkelt! Kom ihåg att vi har stoppat saker förr och att allt är möjligt bara man är många, vi har endast 10 dagar på oss, så det är bråttom! Skicka gärna iväg fler än ett mail.

Ett stort tack till alla som hjälper till, det här är en kamp alla Michael Jackson fans bör ställa upp i! Sprid gärna denna nyhet till fler Michael fans och be dom göra samma sak.


Källa: Jacksonthrill.

SNÄLLA HJÄLP OSS OCH SKICKA MAIL OCH RING DOM, DESTO FLER VI ÄR DESTO BÄTTRE, SVT VERKAR FORTFARANDE VILJA SÄNDA DETT SÅ SKICKA GÄRNA FLER MAIL, RING DOM FLER GÅNGER, TIPSA ANDRA OM ATT OCKSÅ HJÄLPA OSS, VI HAR JU LYCKATS FÖRR VI KAN LYCKAS NU MED OM ALLA ÄR MED OCH HJÄLPER!


Kommentarer
Postat av: lotta

jappz, I´m back :)för jäv**gt det där med dokumentären den 26!!! ;(

men om dom visar den, ska du titta då?LOVE YOUR BLOG!!<3

2010-06-16 @ 20:39:16
URL: http://lovemichaeljackson.bloggplatsen.se
Postat av: Michael Jackson | Minnesblogg

Sv: Jag vet inte när, snart hoppas jag! :) Och nej, jag kan tyvärr inte logga in. Måste göra andra grejer nu. :(

2010-06-19 @ 21:52:54
URL: http://mjackson.blogg.se/
Postat av: Hanna; MJ fan

Sv: jag har fått den av några kompisar i julklapp. Det är inte en affish, den är av tyg vet tyvärrr inte vad den är köpt :(

2010-06-23 @ 17:46:12
URL: http://hannadacke.blogg.se/
Postat av: josephine ostevik - chasing the dream

Jag är sååååå arg !!

Svt sände den där dokumentären... DEN VAR SÄMSTTTTT!!

jag trodde dom äntligen skulle visa sanningen och att det skulle vara ett jättebra program... men det ända man gjorde var att sitta och svära för att det var sååååå dåligt...!!!LOVE MICHAEL <3

2011-01-05 @ 19:49:37
URL: http://allboutjosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0