Nu, efter månader av debatt har MTA slutligen gett klartecken att gå vidare med hyllning till The king of pop
Michael Jackson hyllning i brainstorming steg för Brooklyn tunnelbanestation, den ursprungliga platsen från legendariska 'Bad' video

Tunnelbana ryttare i Brooklyn är en särskild behandling under de kommande månaderna, eftersom arrangörerna slutföra planerar att bygga en hyllning till Michael Jackson i ett historiskt downtown Brooklyn train station. År 1987 valde Martin Scorsese Brooklyn's Hoyt-Schermerhorn tågstationen som plats för att filma Michael legendariska video, "Bad". Nu, efter månader av debatt har MTA slutligen gett klartecken att gå vidare med hyllning.

Joe Chan, ordförande i Downtown Brooklyn partnerskapet lokal Development Corporation, säger att organisationen har förhandlat fram ett avtal med MTA att piffa upp stationens entré med en konstnärlig hyllning till det sena King Of Pop. "Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att kunna etablera Hoyt-Schermerhorn roll i amerikanska popkulturen och som ett turistmål att locka folk till en del av Downtown Brooklyn redan snabbt växande," Chan berättade för New York Post.

Efter att inledningsvis ha avböjt ett förslag att byta namn på stationen efter Michael gjorde MTA tjänstemännen en kompromiss med DBP, ger dem möjlighet att planera ett utstuderat hyllning istället. Den hyllning kommer att byggas på framsidan av en privat kontorshus på 45 Hoyt Street, vilket ger DBP full konstnärlig frihet med projektet. Chan sade att projektet fortfarande befinner sig i brainstorming skede och att färgerna inte har beslutat om ännu. "Konsten kan vara storleken på en stor väggmålning och möjligen beroende av ljus och projektion nattetid, sade han.

Alla musikaliska scener i den ökända Scorsese-directed 'Bad' video filmades vid Hoyt-Schermerhorn tågstationen. En ung Wesley Snipes stjärnmärkta tillsammans med Michael i videon när han försökte bevisa för sina vänner att han fortfarande hade sin Swag. Den Hoyt-Schermerhorn stationer tjänar A, C och G tåglinjer.

Källa: legendarymichaeljackson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0