Nytt album + ny singel till årsdagen!


Say say say :)


Som vi berättade tidigare så är ett nytt Michael Jackson album, med helt nya låtar, på ingång.

Vi kan nu avslöja med våra insider källor att albumet planeras att släppas i slutet av augusti i samband med Michaels födelsedag. Även en singel planeras att släppas och ska enligt våra källor se ljuset någon gång före 25 juni i samband med 1 års dagen.

Våran källa berättar att den första singeln som kommer att släppas är låten "Another Day" med Michael och Lenny Kravitz. Another Day "läckte ut" i form av ett kort snipp på ca 1 minut tidigare i vintras och det ser nu alltså ut som det är denna låt som blir albumets första singel!

Albumet ska innehålla låtar som Michael hunnit göra klart men våran källa berättar också att en del låtar på albumet kommer att vara halvfärdigt material som Sony låter producenter prodda färdigt.
Bra eller dåligt?...

Hur som helst så kommer albumet inte att innehålla några demos berättar våran källa. Det kommer vara minst 2 duetter på albumet, Lenny är den ena och den andra är i skrivande stund inte avslöjad. Albumet ska bara innehålla låtar från 00-talet, allt från Invincible tiden och fram till 2003-2005 (2005-2009).

Vi kan även avslöja att en möjlig presskonferens ang. albumet kan komma att dyka upp denna, eller nästa, månad!

Lenny Kravitz gick häromdagen själv ut med att låten Another Day kommer att släppas på Michaels kommande "projekt", så saker och ting ser ljust ut! Låten var inspelad under Invincible-tiden.

Källa: Jacksonthrill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0